Masaj Anticelulitic

Este cea mai accesibilă soluție în lupta cu celulita. Uniformizează şi netezeşte pielea, reduce aspectul de coajă de portocală
Introdu datele tale de contact şi în scurt timp noi revenim cu un apel.

Descoperă bucuria masajului anticelulitic, chiar la tine acasă

Specialiștii Shiro Massage Home & Office recomandă masajul anticelulitic și pentru efectele benefice adiționale, pe lângă scopul principal de a uniformiza stratul adipos. Astfel, această procedură, ce reprezintă cel mai eficient tratament împotriva celulitei, prin stimularea circulației sangvine și limfatice contribuie inclusiv la menţinerea fermităţii şi elasticităţii pielii, tonifiind mușchii şi pielea. Plus la toate beneficiezi şi de efectele unui masaj profesional şi a unui masaj relaxant care îţi îmbunătăţeşte starea şi buna dispoziţie.

Pentru că este un tratament local, se poate insista anume pe zonele cu probleme, astfel încât să obții și o remodelare corporală la care visezi.
Ședințe
Dureros?
Recomandări
De câte ședințe ai nevoie ca să scapi complet de celulită?
Rezultatele sunt individuale pentru fiecare în parte. Pentru cineva sunt suficiente circa 10 şedinţe, pentru altcineva – ceva mai mult, dar cu siguranță nu se vor lăsa prea mult așteptate, atâta timp cât ședințele de masaj anticelulitic vor fi repetate periodic. Numărul de ședințe se stabilește de la caz la caz, după discuţia cu terapeutul.
Vrem să te asigurăm, că odată ce avem un scop comun, cum este eliminarea celulitei în cel mai scurt timp posibil, rezultatul la fel va depinde de eforturile comune, pe care le vom depune împreună: şi terapeutul, şi beneficiarul.
Iar cremele și uleiurile cu acțiune anticelulitică, pe care le alegem cu grijă în dependență de tipul de piele și structura stratului adipos, au menirea să ne ofere un rezultat maxim. Iar primele rezultate le putem observa după doar câteva ședințe, ca la final de tratament să putem savura şi fixa, prin măsurare, un rezultat palpabil - câțiva centimetri în minus!
Este masajul anticelulitic o procedură dureroasă?
Specialistul nostru ajustează intensitatea masajului în funcție de rezistența fiecărei persoane în parte, astfel încât masajul să nu fie unul dureros, dar, în acelaşi timp, eficient. Desigur, în cazul în care aveţi încredere maximă în terapeutul nostru, atunci totul îşi va merita efortul. Aici urmează se amintim de careva contraindicații. Chiar și la o intensitate mică, masajul ar putea fi greu de suportat în timpul ciclului menstrual, aşa că se recomandă o pauză în asemenea zile, mai ales în primele două. Este contraindicat masajul anticelulitic şi în caz de varice sau boli dermatologice. Înainte de a începe ședințele de masaj, discutaţi aceste aspecte cu terapeutul nostru. Tot ce ne dorim, este ca fiecare ședință de masaj să fie pentru tine o experiență plăcută şi benefică.
Recomandări pentru cei care solicită masajul anticelulitic:
  • Pentru ca efectul masajului anticelulitic să nu fie pe termen scurt și să observi cât mai curând îmbunătățirile dorite, echipa Shiro Massage Home & Office recomandă ca ședințele de masaj anticelulitic să fie însoţite de o dietă echilibrată şi de mișcare pe măsură.
  • Este binevenit și consumul unei cantități de apă mai mari, decât de obicei (o sticlă de apă plată de 500 ml. în primele 30 de minute după masaj).
  • Dacă vrei rezultate de durată, trebuie să revii la ședințele de masaj anticelulitic ori de câte ori ai această posibilitate. De altfel, specialiștii recomandă şedinţe „de menţinere", de obicei o şedinţă pe săptămână, după terminarea tratamentului.
Scopul nostru este să îți fim alături pe tot parcursul tratamentului, cu sfaturi și trucuri utile, pentru a te ajuta să te menții în formă pe termen lung şi să obţii un aspect de invidiat al pielii corpului, inclusiv cu ajutorul masajului anticelulitic!
Rezervează la telefon
+373 62 196 888

Fă-ţi un cadou sau dăruiește celor dragi un masaj!

MASAJ ANTICELULITIC
Masajul Anticelulitic uniformizează şi netezeşte pielea, reduce aspectul de coajă de portocală.

500 MDL / 60 MIN
CERTIFICATE CADOU
Manifestă-ţi dragostea şi grija într-un mod original!
COMANDĂ ACUM
Comandă Voucher Shiro Massage Home & Office!
Manifestă-ţi dragostea şi grija într-un mod original!
Alege suma voucherului:

Ai o întrebare?

Ne-ar face multă plăcere să-ți vorbim!
Lasă datele de contact și în scurt timp vom reveni cu un apel!
Făcând clic pe buton, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre
Made on
Tilda