Masaj Cuplu

Moment unic și relaxant pentru cupluri. Condimentați viața de cuplu și bucurați-vă împreună de o ședință de masaj care vă va umple de energie și vă va face să vă simțiți mai uniți.
Introdu datele tale de contact şi în scurt timp noi revenim cu un apel.

DESCOPERĂ BUCURIA MASAJULUI ÎN CUPLU

Această terapie vă oferă timp de calitate în doi, răsfăț, relaxare și în plus - o stare de bine fizică și psihică, pentru că sunteţi împreună, alături de persoana iubită, şi la bine şi la greu - exact aşa cum aţi jurat în faţa celor de la Starea Civilă sau la biserică.
Pachetul special de masaj în cuplu vă aduce o experienţă inedită, pentru că puteţi beneficia de orice tip de masaj la alegere: masaj terapeutic, masaj de relaxare sau masaj suedez. Orice veţi alege, veţi trăi împreună o experienţă deosebită marca Shiro Massage Home & Office, care vă aduce acasă cele mai potrivite proceduri pentru întremarea şi regenerarea organismului D-voastră, într-un mediu relaxant şi intim al propriei locuinţe. Fiţi siguri! Această şedinţă de masaj în doi nu doar vă va umple de energie sau vă va relaxa, dar va fortifica relaţia dintre voi şi vă veţi simţi cu adevărat un cuplu special, pentru că veţi simţi că sunteţi alături nu doar în momente dificile şi stresante, dar şi în cele de bucurie şi pline de emoţii pozitive. Este ceva cu totul şi cu totul special…
La ce să te aștepți?
Masajul în cuplu de la specialişti tineri în arta masajulului de la Shiro Massage Home & Office vă va încânta simţurile şi va face să vă simţiţi ca în paradis. Senzaţiile unice, oferite de această experienţă exotică, inspirată din masajul asiatic, vor fi amplificare de aromele uleiurilor speciale, pentru o atmosferă idilică, care-i va arăta persoanei dragi cât de mult contează, oferindu-i această surpriză memorabiliă. Odată începută, această experienţă vă va face să vă simţiţi din ce în ce mai relaxaţi, iar la finalul şedinţei veţi avea senzaţia că aţi renăscut.
Rezervează la telefon
+373 62 196 888

Fă-ţi un cadou sau dăruiește celor dragi un masaj!

MASAJUL ÎN CUPLU
Această terapie vă oferă timp de calitate în doi, răsfăț, relaxare și în plus - o stare de bine fizică și psihică

500 MDL / persoana / 60 MIN
CERTIFICATE CADOU
Manifestă-ţi dragostea şi grija într-un mod original!
COMANDĂ ACUM
Comandă Voucher Shiro Massage Home & Office!
Manifestă-ţi dragostea şi grija într-un mod original!
Alege suma voucherului:

Ai o întrebare?

Ne-ar face multă plăcere să-ți vorbim!
Lasă datele de contact și în scurt timp vom reveni cu un apel!
Făcând clic pe buton, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre
Made on
Tilda