Masaj de Relaxare

O procedură populară, ideală pentru cei care solicită un masaj pentru prima dată sau care doresc un efect general de relaxare.
Introdu datele tale de contact şi în scurt timp noi revenim cu un apel.

Lucrezi tot mai mult și te simți tot mai lipsit de vlagă?

Obosești prea repede, nu ai energie și nu reușești să duci la bun sfârșit nici jumătate din ce ți-ai propus?

Dacă este vorba despre tine şi te simţi la limită de ceva timp, atunci este evident că ai nevoie de un curs de masaj de relaxare.
Acesta este o necesitate, atunci când te simţi extenuat şi încordat, şi fizic, şi moral, după o perioadă îndelungată de muncă, fără odihna binemeritată. Masajul de relaxare are scopul să te ajute să scapi de stres și să-ți aducă o stare de bine. În același timp, poate elimina anumite dureri și reda energia şi vigoarea de altă dată, de care ai mare nevoie. Este recomandat persoanelor de toate vârstele, mai ales celor cu un ritm de viață mai alert.

Acest tip de masaj are numeroase beneficii:

  • Te ajută să scapi de stres și îmbunătățește circulația sângelui – ceea ce contribuie la activizarea funcţiei cerebrale şi a gândirii creative.
  • Masajul de relaxare ameliorează calitatea somnului (te ajută să scapi de insomnii) și te protejează de anxietate și depresie.
  • Stimulează și îmbunătățește vigilența şi concentrarea datorită activizării circulației sanguine și limfatice. Corpul este ajutat să elimine mai uşor toxinele.
  • Relaxează mușchii încordați și atenuează contracțiile musculare.
  • Fortifică sistemul imunitar.
  • Menține elasticitatea pielii. Masajul de relaxare este, de asemenea, benefic şi pentru menţinerea frumuseții tale și ajută la remodelare corporală.
  • Contribuie la sănătatea coloanei și la o poziţie corectă a corpului, ce este foarte important pentru cei care petrec majoritatea timpului la birou, în faţa calculatorului.
  • Favorizează creşterea părului şi îmbunătăţeşte aspectul podoabei capilare. Masajul scalpului stimulează circulația sângelui şi duce la însănătoşirea şi fortificarea părului.
Rezervează la telefon
+373 62 196 888

Fă-ţi un cadou sau dăruiește celor dragi un masaj!

MASAJ DE RELAXARE
Te încurajăm să îți faci timp liber pentru tine și să ai grijă de starea ta de bine!

500 MDL / 60 MIN
CERTIFICATE CADOU
Manifestă-ţi dragostea şi grija într-un mod original!
COMANDĂ ACUM
Comandă Voucher Shiro Massage Home & Office!
Manifestă-ţi dragostea şi grija într-un mod original!
Alege suma voucherului:
Recomandări!
Specialiștii noștri recomandă masajul de relaxare și femeilor însărcinate. Ele vor beneficia de relaxarea mușchilor picioarelor, odată cu eliminarea retenţiei de lichide, care le creează o stare de disconfort în timpul sarcinii. Masajul va contribui și la prevenirea vergeturilor.

Vezi întregul Video -->

Ai o întrebare?

Ne-ar face multă plăcere să-ți vorbim!
Lasă datele de contact și în scurt timp vom reveni cu un apel!
Făcând clic pe buton, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre
Made on
Tilda