Masaj Prenatal

Relaxare pentru viitoarele mămici - reduce stresul, luptă cu reținerea de apă în brațe și picioare și ameliorează durerile din mușchi și articulații.
Introdu datele tale de contact şi în scurt timp noi revenim cu un apel.
La ce să te aștepți?
Masajul practicat cu regularitate în timpul sarcinii, în cazul în care nu există contraindicaţii, previne apariţia vergeturilor şi asigură elasticitatea pielii, reduce ţesutul adipos, la remodelare corporală şi la menţinerea siluetei şi formelor corpului de până la sarcină. La fel poate beneficia de această terapie magică şi proaspăta mămică, care este invitată şi la şedinţe de masaj postnatal, pentru a scăpa de oboseală şi a evada un pic din rutină.
Beneficiile masajului prenatal
Corpul viitoarei mămici suferă diferite modificări în perioada sarcinii, masajul prenatal fiind cel mai util tip de masaj de relaxare în această frumoasă perioadă din viaţa oricărei femei. Iar cel mai important este faptul, că această terapie are efecte benefice nu doar pentru viitoarea mamă, dar şi pentru bebeluşul din burta ei. Pentru că micuţul simte atunci când eşti relaxată şi fericită, legătura dintre mamă şi viitorul copil fiind una organică. Bebeluşul primeşte mai mult oxigen şi mai multe substanţe nutritive, devine mai liniştit, mai calm şi mai în siguranţă.
Masajul prenatal este benefic în cazul insomniilor şi a durerilor de spate sau picioare, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi elimină retenţia de apă, eliberează tensiunea acumulată în diverse zone ale corpului, mai solicitate în timpul sarcinii (şolduri, mijloc, glezne). Acesta reduce durerile musculare, provocate de mişcările tot mai limitate. Deoarece relaxează muşchii şi previne contracţile musculare, masajul prenatal este recomandat cu încredere femeilor gravide, mai ales în a doua jumătate a sarcinii, când bebeluşul, practic, simte pe pielea proprie efectele acestei terapii. Şi asta - pentru că relaxarea musculară instalată în timpul şi după şedinţa de masaj destinde şi bebeluşul din burta mamei.
Rezervează la telefon
+373 62 196 888

Fă-ţi un cadou sau dăruiește celor dragi un masaj!

MASAJ PRENATAL
Masajul prenatal reduce stresul, scade umflarea în brațe și picioare, și ameliorează durerile din mușchi și articulații.

500 MDL / 60 MIN
CERTIFICATE CADOU
Manifestă-ţi dragostea şi grija într-un mod original!
COMANDĂ ACUM
Comandă Voucher Shiro Massage Home & Office!
Manifestă-ţi dragostea şi grija într-un mod original!
Alege suma voucherului:

Ai o întrebare?

Ne-ar face multă plăcere să-ți vorbim!
Lasă datele de contact și în scurt timp vom reveni cu un apel!
Făcând clic pe buton, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre
Made on
Tilda