Masaj Suedez

Masajul suedez, sau clasic, este o experienţă plăcută, relaxantă şi odihnitoare!
Introdu datele tale de contact şi în scurt timp noi revenim cu un apel.

Pentru cine este recomandat acest tip de masaj?

Acesta constă dintr-o prelucrare metodică a musculaturii corpului în scop fiziologic sau curativ profilactic. Tehnicile de masaj clasic suedez au efecte deosebit de benefice asupra sănătăţii, condiţiei fizice şi aspectului general al corpului pacienţilor de orice vârstă. Unii iubesc masajul doar pentru efectul instant de relaxare pe care îl creează un masaj relaxant, însă dincolo de o porţie de răsfăţ, este vorba despre o terapie cu multe beneficii pentru sănătate!
La ce ajută masajul suedez?
Masajul suedez, sau clasic, este o experienţă plăcută, relaxantă şi odihnitoare! Acest tip de masaj îşi are originile încă în Orientul antic, când era practicat la iniţiativa celor mai importanţi medici şi cercetători ai naturii umane din acele timpuri. Chiar dacă a apărut relativ târziu în Europa, masajul suedez sau masajul clasic european a avut chiar de la început o componentă ştiinţifică predominantă. El a fost numit suedez datorită fondatorului său, terapeutului Per Henrik Link din Suedia, care suferea de artrită reumatoidă, insomnii şi anxietate. El a încercat să găsească o metodă de ameliorare a durerilor pe care le suporta şi a creat, initial, pentru el însuşi un sistem de masaj şi mişcări uşoare de gimnastică, scăpând astfel de suferinţă. Metoda a devenit din ce în ce mai populară! Numeroşi pacienţi se tratau sau îşi ameliorau diverse afecţiuni, cu ajutorul terapiilor sale. Cu timpul, lumea medicală a acceptat masajul ca formă de terapie. Astfel, masajul suedez sau clasic a fost bine primit în Statele Unite, unde s-au creat adevărate şcoli de masaj şi gimnastică recuperatorie, toate creând condiţii pentru o atmosferă liniştită.
Stimulează sistemul muscular şi cel cardiovascular
Masajul ajută la păstrarea regimului natural al funcţionării muşchilor, ca să nu ne confruntăm cu diverse dereglări musculare. La fel, este stimulată circulaţia sangvină periferică şi a organelor. Astfel, o circulaţie optimă a sângelui este crucială pentru a fi sănătoşi.
Este îmbunătăţită poziţia coloanei
Odată ce muşchii vor fi relaxaţi, vei obţine o postură perfectă. Altfel riscăm să dezechilibrăm toate sistemele organismului. De exemplu, umerii încovoiaţi afectează funcţionarea plămânilor.
Echilibrează sistemul hormonal
Prin eliminarea efectelor negative ale adrenalinei, masajul poate echilibra întregul sistem hormonal. În timpul relaxării se reproduc endorfinele, care ne aduc o stare de bine de neignorat. Totodată, se eliberează şi oxitocina, care ne oferă sentimental de protecţie şi dragoste.
Rezervează la telefon
+373 62 196 888

Fă-ţi un cadou sau dăruiește celor dragi un masaj!

MASAJ SUEDEZ
Prelucrarea metodică a musculaturii corpului în scop fiziologic sau curativ profilactic, cu efecte benefice asupra sănătăţii, condiţiei fizice şi aspectului general al corpului la orice vârstă.

500 MDL / 60 MIN
CERTIFICATE CADOU
Manifestă-ţi dragostea şi grija într-un mod original!
COMANDĂ ACUM
Comandă Voucher Shiro Massage Home & Office!
Manifestă-ţi dragostea şi grija într-un mod original!
Alege suma voucherului:

Ai o întrebare?

Ne-ar face multă plăcere să-ți vorbim!
Lasă datele de contact și în scurt timp vom reveni cu un apel!
Făcând clic pe buton, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre
Made on
Tilda