Masaj la oficiu

Angajați mai fericiți. Afacere mai profitabilă.
Cadou pentru angajații Dvs.!
* Datele de contact sunt obligatorii. Fara aceste date, nu Va putem contacta.
O echipă sănătoasă și energică este importantă pentru fiecare afacere. Astăzi, companiile mici, mijlocii și mari de pe tot globul apelează din ce în ce mai des la masaj „in scaun" chiar la birou - totul datorită beneficiilor sale demonstrate pentru sănătate, deci și pentru productivitatea la muncă. Iată de ce, echipa Shiro Massage Home & Office vine cu un concept nou pe piaţa din Moldova.

Shiro Massage Home & Office este primul serviciu de masaj la locul de muncă din Moldova!

Acesta e un bun team building, făcând echipa mai solidă și mai fericită. Susținerea personală și profesională a angajaților din partea conducerii le oferă acestora un sentiment de apartenență la comunitatea companiei din care fac parte și îi ajută:

CHEAMĂ-NE SĂ ÎMBUNĂTĂȚIM STAREA DE SPIRIT ÎN ECHIPĂ!

DE CE SĂ ALEGI MASAJUL LA BIROU?

să fie mai deschiși oportunităților;

să fie mai dedicați muncii pe care o fac;

să fie motivați să mențină și să promoveze bunăstarea colectivului.

Mai mult, aceste programe de well-being pot fi parte a unor proiecte de responsabilizare socială a companiilor, care iau amploare în ultimii ani în toate țările civilizate.

Muncind la birou, angajații sunt aşezaţi în jur de 9 ore pe zi, poate și mai mult. Modul de viață sedentar afectează nu doar sănătatea, dar și calitatea muncii.
Stres. Termene limită. Competitivitatea din echipă.
Aceștia și mulți alți factori afectează direct capacitatea de muncă și dedicarea cu care se execută această muncă. Angajații se transformă în roboți, executând sarcinile în mod automatizat, lipsit de orice creativitate și dăruire munca zilnică.
Angajații vor fi plăcut surprinși de masajul la locul de muncă și îl vor aprecia pentru comoditatea incredibilă și posibilitatea de a reduce starea de stres chiar la locul de muncă.
Acest complex de masaj se bazează pe prevenirea bolilor profesionale. Dacă angajatul suferă sau este vulnerabil anumitor situații de sănătate, masajul se adaptează ușor la nevoile persoanei în cauză.
Masajul la birou este efectuat pe scaune ergonomice speciale cu o tehnică menită să rezolve problemele care apar în mod obișnuit în orice mediu de muncă. În timpul unei pauze de masaj, angajații îşi regenerează puterile şi își regăsesc confortul intern.

Echipa de terapeuți de la Shiro Massage Home & Office sunt selectați și certificați cu multa atenție; de aceea prestează servicii de înaltă calitate.
îmbunătățește performanța
Împrospătează mintea și o scoate din gândirea de rutină.

ameliorează stresul și ridică dispoziția
Angajații eficienți sunt, în primul rând, angajați fericiți.

încarcă cu energie și alungă oboseala
Oamenii sunt activi pe tot parcursul zilei și reușesc să îndeplinească mai multe sarcini.

crește performanța personala și productivitatea
Deci, cresc și performanțele companiei.

Masaj la birou
150 MDL / 20 MIN
CE BENEFICII ARE MASAJUL LA LOCUL DE MUNCĂ?

CUM DECURGE MASAJUL LA OFICIU?
Rezultatul este starea de bine şi de revigorare generală a organismului.
Este nevoie de o încăpere liniștită unde angajatul să se poată relaxa pe fundalul unei muzici ambientale relaxante. Maserii autorizați Shiro Massage Home & Office vin cu toate cele necesare direct la companie
20 de minute este timpul rezervat unei persoane și este suficient pentru o doză de relaxare la birou
Nu este nevoie ca angajaţii să-și scoată haina
Zonele prelucrate de maseur sunt: umeri, brațe, spate, gât
Fii un altfel de angajator!
Serviciul de masaj la birou oferă posibilitatea de a ieși din tipare și a crea o atmosferă mai distinsă și relaxată pentru angajați. Asta se reflectă în mod direct asupra performanței și nivelului lor de implicare profesională şi socială.

Fii un altfel de angajator! Unul mai bun, cu viziuni mai progresiste și cu reală grijă față de angajați! Iar ei îți vor mulțumi prin performanțe mult mai bune și o creștere continuă a rezultatelor!

Orange, Coca Cola, Ellation, Mixbook, CDG, Alina Cosmetics, Amdaris și mulți alții deja se bucură de rezultate mai bune ale angajaților, datorită serviciilor Shiro Massage Home & Office! Fii și tu un angajator responsabil!
Rezervează la telefon
+373 62 196 888
CLIENȚII NOȘTRI

Contactează-ne!

Sunați-ne la numărul 062196888 sau lăsați-ne datele de contact,
iar noi vom avea grijă de sănătatea angajaților Dvs.
Făcând clic pe buton, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre
Made on
Tilda