Program unic accelerat ”Cellulite Killer” - Shiro Massage

Program unic accelerat ”Cellulite Killer”

Cellulite Killer 5in1: masaj, împachetare, produse speciale, rezultat garantat la un preţ… alintat.O vorbă din popor spune cum că “obrazul subţire cu cheltuială se ţine”. În zilele noastre, însă, când majoritatea doamnelor au un regim suprasolicitat, “cheltuiala” pare că nu se referă exclusiv la bani, ci şi la timp. Unele doamne şi domnişoare cu venituri modeste nu îşi permit luxul tratamentelor cosmetice costisitoare, iar acele femei, care şi-ar ingădui acest lux, nu-şi permit să-şi sacrifice timpul preţios prin saloane. Cu toate acestea, în ambele cazuri, dorinţa de a avea un corp îngrijit şi combaterea celulitei este una firească, mai ales în ajun de sezon estival.

Ei bine, Shiro Wellness vine ca un colac de salvare să-ţi satisfacă această dorinţă. Fiind primul serviciu de masaj mobil din ţară, poate fi instalat direct la tine acasă, pentru a te ajuta în eliminarea celulitei, fără eforturi (financiare sau temporale) care te-ar depăşi. Noi îţi lansăm provocarea de a anticipa lupta contra cronometru cu celulita şi îţi propunem să demarăm chiar acum un tratament anticelulitic eficient, pentru a dispune de suficient timp înainte de începerea sezonului. Pentru aceasta am creat un pachet promoţional, care constă dintr-un masaj anticelulitic, o împachetare, “la pachet” cu produse speciale din argilă organică, pentru un rezultat cât se poate de eficient, la un preţ destul de accesibil. Am numit acest program personalizat, creat special pentru tine, Celullite Killer 5in1: masaj, împachetare, produse speciale, rezultat garantat, la un preţ mai mult decât real. Programul este menit să stimuleze arderea grăsimii subcutanate şi să combată celulita, să ajute la detoxifierea şi regenerarea organismului prin accelerarea drenajului limfatic şi reducerea edemului. Toate – pentru o siluetă frumos conturată şi tonifiată, dar şi o piele mai hirdatată şi mai catifelată.

Astfel, acest tratament profesionist anticelulitic homemade, aplicat direct la tine acasă, vine să-ţi salveze din timp şi bani şi să te convingă că obrazul (sau, în cazul nostru, silueta) subţire nu doar cu mare cheltuială se ţine. Pentru că masajul anticelulitic şi împachetarea cu argilă sunt procedeele clasice în lupta cu celulita. Masajul pur şi simplu “scoate” grăsimea din ţesuturile afectate de celulită. Împachetarea cu argilă, care urmează imediat după masaj, drenează grăsimea, intensifică procesul de ardere a celulitei şi ajută la detoxifierea organismului, datorită mineralelor pe care le conţine. Astfel, picioarele frumoase şi tonifiate, neafectate de celulită, devin o realitate pentru fiecare doamnă sau domnişoară care se respectă!

Se ştie, că aproape toate femeile din lume sunt preocupate de probleme asociate cu deteriorările estetice ale pielii şi doar o abordare complexă şi insistentă poate aduce rezultatul multrâvnit. Iar asta presupune, inclusiv, un regim alimentar sănătos şi echilibrat, dar şi multă mişcare, în combinaţie cu cele mai profesioniste tratamente anticelulitice.

Shiro Wellness doreşte tuturor doamnelor şi domnişoarelor să fie şi mai frumoase, şi mai fericite în prag de primăvară! Pentru că noi livrăm fericire oriunde v-ati afla!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *