Masaj acasă – răsfăț acolo unde te simți tu bine - Shiro Massage

Masaj acasă – răsfăț acolo unde te simți tu bine

Te-ai gândit vreodată că poți să ai oaza ta proprie de relaxare, chiar la tine acasă? Shiro Wellness, primul serviciu mobil de masaj din țara noastră, îți oferă o soluție nouă și confortabilă – masaj la domiciliu! 

Demult îți dorești o sesiune de masaj și relaxare, dar gândul la timpul pierdut în trafic, necesitatea de a te deplasa în alt loc pe ploaie sau ninsoare – te fac să tot amâni și să porți toată nervozitatea și stresul acumulat în continuu? 
Acum, ai o soluție – masaj acasă – care te scapă de stres și griji și îți aduce mult-dorita relaxare chiar la tine la domiciliu. Mai ales că, pentru a intensifica efectul terapeutic al masajului, se recomandă să te odihnești după ședință, chiar să dormi puțin – lucru imposibil într-un salon SPA staționar. Relaxarea continuă și după ședința de masaj acasă, spre deosebire de cazul în care e necesar să te deplasezi spre și de la salon, iar drumul înapoi, traficul, așteptarea anulează orice doză de echilibru atinsă în timpul masajului. Și motivul e evident – confortul de acasă, spațiul tău intim și familiar nu se compară cu nici o altă locație. 

Ședințele de masaj la domiciliu în Chişinău îți oferă posibilitatea să reîntorci și menții starea de relaxare și sănătate pentru o perioadă mai lungă de timp și să reduci la maxim timpul necesar acestor proceduri. 

Imaginează-ți muzică ambientală, cearșafuri albe, fine și satinate, atmosferă totală de calm, care fac parte din decorul saloanelor luxuriante – acum toate chiar la tine acasă – îți aduc acea stare de bine de cinci stele, care nu poate fi confundată cu nimic în lume. Dacă nu ai timp și nici posibilitatea să te deplasezi la saloanele specializate staționare, poți comanda un masaj la domiciliu sau oriunde îți este comod, inclusiv la locul de muncă, formând numărul de telefon 062196888, iar noi vom avea grijă de detalii. Cum să profiți la maxim de masaj acasă la tine? 

Până la venirea noastră, creează o atmosferă liniştită în încăperea unde va avea loc ședința. Dacă ai copii mici, asigură-te că dorm sau este altcineva care să aibă grijă de ei pe durata masajului. 
Temperatura optimă în încăpere este de 20-24 °C. Lumina prea puternică poate fi deranjantă, de aceea îți recomandăm să folosești o lumină mai pală și lumânări. Pentru un plus de plăcere pe durata ședinței de masaj la domiciliu, putem alege o muzică relaxantă special pe placul tău. 

Uită de grijile cotidiene, detașează-te de tot ce te poate sustrage și concentrează-te pe senzațiile proprii de relaxare în timpul ședinței de masaj. Savurează fiecare mișcare și atingere a terapeutului în propria ta oază de liniște – asta înseamnă adevăratul masaj la domiciliu! 

Shiro Wellness – sănătatea care vine la tine! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *