Masaj pe scaun - de ce ai nevoie de o şedinţă benefică de masaj - Shiro Massage

Masaj pe scaun – de ce ai nevoie de o şedinţă benefică de masaj

Una dintre primele întrebări care apar în legătură cu masajul corporativ este: care sunt beneficiile unui masaj pe scaun? Angajatorii vor să știe ce rezultate vor obține, iar angajații vor să afle cum îi poate ajuta acesta în reducerea stresului, a durerilor și spasmelor. Încercăm să elucidăm misterul legat de masajul pe scaun la locul de muncă.

La masajul pe scaun se recurge, de obicei, în locațiile cu un nivel ridicat de stres, cum ar fi aeroporturile, conferințele și târgurile, dar și în zona corporativă. Companiile utilizează masajul corporativ pe scaun pentru a stimula sănătatea angajaților, a aprecia efortul celor mai solicitați angajați, în calitate de bonusuri la petreceri corporate pentru cei mai buni angajați, dar și pentru a diminua efectele stresului fizic și psihic și crearea unui mediu moral benefic tuturor angajaților.

După un masaj pe scaun clientul se simte energic, revigorat, dar și, totodată, relaxat și… apreciat, ce este nu mai puțin important. Această terapie poate face minuni pentru corp și starea de spirit, oferind beneficiarului o stare de bine și un sentiment de fericire.

Beneficiile masajului în scaun pentru angajați:
. Scade anxietatea
. Crește circulația sanguină
. Fortifică sistemul imunitar
. Scade tensiunea arterială
. Ameliorează durerile musculare și de cap
. Reduce stresul
. Sporește calitatea somnului
. Generează mai multă flexibilitate și productivitate

Beneficiile masajului pe scaun pentru angajatori:
• Ridică moralul colectivului
• Reduce stresul legat de procesul de muncă
• Îi face pe angajați să se simtă valoroși și apreciați
• Crează o atmosferă de încredere și loialitate între angajați
• Reduce absenteismul și perioada concediilor de boală
• Reduce costurile legate de reangajări după demisii
• Sporește creativitatea angajaților companiei
• Crește perseverența și gândirea creativă
• Reduce traumatismele la locul de muncă

Această practică este una destul de populară în țările occidentale, unde companiile preferă să apeleze la asemenea terapii pentru a spori productivitatea muncii și a-și stimula angajații. La fel, angajatorii le asigură acestora pauze de relaxare sau sport în timpul muncii, deoarece mai multe studii arată că rentabilitatea angajaților crește odată cu perioada de recuperare la locul de muncă, unde sunt create zone speciale de relaxare și destindere, benefice din toate punctele de vedere. Apelarea la un masaj relaxant sau unui masaj mai specific este o soluţie întotdeauna preferată, întrucât previne apariţia multor maladii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *