PRIMUL SERVICIU MOBIL DE MASAJ DIN MOLDOVA

Cumpără Voucher Shiro Massage
Manifestă-ţi dragostea şi grija într-un mod original!
Alege Suma Voucherului:
Shiro Massage - primul serviciu mobil de masaj din Moldova!
Serviciile oferite de Shiro Massage reprezintă o premieră absolută pentru țara noastra. Acum poți comanda o şedinţă de masaj, oriunde te-ai afla.
Fie că ești acasă, la serviciu, la o petrecere corporativă sau în pijamale cu prietenele – te poţi bucura de o relaxare pe măsură oricând găseşti un moment de respiro, fără să pierzi timp în trafic prin ambuteiaje ca să ajungi la un salon stationar.
Acum salonul vine la tine. Îţi oferim multiple opţiuni de masaj în Chişinău: masaj de relaxare, anticelulitic, terapeutic, masaj pentru copii, masaj cuplu, masaj prenatal.

Trebuie doar să ne suni la numărul 062 196 888 iar noi ajungem la tine cu toate cele necesare unei relaxări ca la carte.

DESPRE NOI

Ce tipuri de masaj poți alege?

Divizii Shiro Massage

1. OFFICE MASSAGE
Serviciul de masaj „în scaun" direct la birou este un concept nou pe piaţa din Moldova.
Shiro Massage oferă angajatorilor posibilitatea să-și motiveze și remunereze angajații pentru munca lor la prosperarea companiei, prin oferirea ședințelor de masaj de 15-20 de minute direct la locul de muncă, înlocuind pauza de cafea sau țigară.
Acest serviciu este o practică internațională foarte răspândită în ultimii ani, datorită modului sedentar de lucru al angajaților. Cu o durată de 15-20 de minute, aceste pauze de masaj a zonei cervicale, umerilor și spatelui au menirea să învioreze angajații, să-i ajute să fie mai rezistenți la stres și mai eficienți la locul de muncă. Astfel, echipa Dvs se va simți mai apreciată ca niciodată și Vă va răsplăti prin maximă implicare și loialitate.

2. HOME MASSAGE
Masajul la domiciliu, vine ca o soluție perfectă pentru tine, dacă nu dispui de suficient timp pentru a te deplasa până la saloanele sau cabinetele specializate. Deoarece timpul înseamnă bani pentru fiecare dintre noi, ofertele de masaj acasă devin o oportunitate excelentă pentru a economisi timpul propriu.
Optând pentru acest serviciu, alegi să eviți stările de nervozitate, create de trafic, întârzierile și așteptările îndelungate la staţii, care te împiedică să profiți din plin de efectele terapeutice ale masajului professional.
Serviciul se bucură de o mare popularitate și datorită faptului că poate fi utilizat inclusiv de mamele cu copii mici, care, practic, nu pot evada din rutina zilnică nici pentru cel puţin 2 ore, cât durează ședința de masaj şi drumul.

3. HOTEL MASSAGE
Aducem oaspeților hotelelor terapiile solicitate, în propria cameră de hotel, în orice zi și la orice oră, cu cei mai calificați terapeuți maseuri. Faceți o rezervare pentru camera de hotel a oaspetelui sau o altă locație solicitată și terapeuții Shiro Massage vă asigură toate cele necesare pentru o relaxare impecabilă a oaspeților.
Dvs. optați pentru relații simple și tranzacții ușoare! Puteți alege ca Shiro Massage să factureze clientul direct sau să adăugați costul la factura clientului.
Rezervează la telefon
+373 62 196 888
Recenzii
Made on
Tilda