De ce masajul la tine acasă este o opțiune bună?

SHIRO MASSAGE HOME & OFFICE
Ceea ce este foarte important e faptul, că după o terapie relaxantă de masaj la noi acasă nu mai suntem nevoiți să stăm minute în șir în trafic, care ne face nervoși și poate reduce la minim beneficiile unui masaj relaxant, dar ne și fură enorm din timp. Acum, nu mai suntem în situația în care să stăm stresați în ambuteiaje, în drum spre casă de la o procedură de masaj, pentru care avem nevoie de 2-3 ore din timpul nostru prețios.

Ședințele de masaj relaxant la domiciliu în Chişinău ne oferă posibilitatea să menținem starea de relaxare și sănătate pentru o perioadă mai lungă de timp și să reducem la maxim timpul necesar acestor proceduri. Iar confortul propriei case, acestui spațiu intim și familiar din locuința noastră face masajul și mai benefic, și mai relaxant, pe care nu ni-l poate oferi nici cel mai râvnit salon SPA. Iar muzica ambientală, bețișoarele parfumate și lumânările, care fac parte din decorul saloanelor luxuriante, vă vor aduce acea stare de bine de cinci stele, care nu poate fi confundată cu nimic în lume.

Dacă nu ai timp și nici posibilitatea să te deplasezi la saloanele specializate, poți comanda un masaj la domiciliu sau oriunde te-ai afla, inclusiv la locul de muncă, formând numărul de telefon 062196888, iar noi vom avea grijă de detalii.

Până la venirea noastră creează o atmosferă liniştită în încăperea unde va avea loc ședința. De dorit ca copiii să doarmă sau să stea cu altcineva și să nu te deranjeze, iar animalele de companie să fie izolate. Temperatura optimă recomandată este de 20-24 °C. Lumina prea puternică poate fi deranjantă, de aceea îți recomandăm să folosim o lumină mai pală și lumânări. Dacă doriți, putem alege o muzică relaxantă și putem opta pentru un bețișor parfumat. Uitați de grijile cotidiene, detașați-vă de tot ce vă poate sustrage și axați-vă pe un rezultat maxim al ședinței de masaj.

Concentrați-vă pe momentul aici și acum și savurați din plin fiecare mișcare și atingere a terapeutului.

Made on
Tilda