august 3, 2019 | Maratonul Dragonul de Aur
Circa 400 sportivi au participat la Maratonul Dragonul De Aur din 3 august 2019, organizat într-o locație unicală, amplasată pe structuri geologice de peste 13 milioane de ani, cu urme de locuire umană de peste 30 000 ani, fortificații geto-dace, caverne și urme ale orașelor Hoardei de Aur și Țării Moldovei – „Șehr al-Cedid" (Orașul Nou) și „Orheiul Vechi".
Shiro Massage alături de Traumeel, au fost prezenți pentru a oferi finaliștilor relaxarea pe care o merită!. Masajul poate influența puternic perioada de recuperare a mușchilor, reducând durerea și contribuind la refacerea ligamentelor, pentru a relua activitatea sportivă cât mai repede cu putință.
iulie 18, 2019 | #roofoffline
Shiro Massage a participat, în calitate de partener Wellness, la evenimentul fără tocuri #Roofoffline din vara 2019.
Atmosfera relaxantă a fost asigurată de muzică bună, gustări delicioase și desigur masaj relaxant oferit de Shiro Massage, ce a adăugat o notă deosebită evenimentului!
Iunie 12, 2019 | Fashion Soirée
Shiro Massage a participat, în calitate de partener, la cel mai select eveniment din lumea modei autohtone - Fashion Soirée 2019.
Cei mai buni designeri autohtoni dar şi persoane publice din Moldova, vedete, membri ai comunităţii diplomatice, au demonstrat cele mai fresh ţinute pentru sezonul estival!

Pentru a calma emoțiile participanților la eveniment, echipa noastră a oferit masaje gratuite doritorilor pentru o doză de energie și zâmbete împărtășite pe podium.
8-9 iunie 2019 | Summer Fest
Echipa Shiro Massage la cel mai mare eveniment al verii -
Summer Fest 2019
Echipa Shiro Massage a participat, la invitaţia Radler, la cel mai mare eveniment al verii - Summer Fest 2019, unde fiecare oaspete al festivalului a putut beneficia de masaj gratuit.
Zonele de picnic şi distracţie s-au intersectat cu cele de relaxare totală, pentru ca toţi cei prezenţi să se simtă confortabil şi să nu se plictisească nici pentru o clipă.
01 iunie 2019 | ziua sănătății
Shiro Massage Home & Office a organizat un proiect de responsabilitate socială, "Ziua sănătății", contribuind astfel la sănătatea publică a cetățenilor noștri.
Agitația zilnică ne cauzează stres care, la rândul său, evoluează în boli cronice.
Este important să avem grijă de sănătatea noastră în fiecare zi pentru ca să nu ajungem până la intervenții medicale. Acest lucru este foarte bine înțeles de către echipa noastră, motiv pentru care fiecare doritor a primit un masaj gratuit.

Mulțumim că ne-ați răsplătit cu zâmbete și încredere!

26 mai 2019 | chișinău marathon 2019
Shiro Massage alaturi de Radler la Marathon 2019.
Shiro Massage Home & Office alături de Radler relaxează mușchii suprasolicitați ai finaliștilor marelui Marathon 2019, care a avut loc duminică, 26 mai.
30 septembrie 2018 | chișinău marathon 2018
Shiro Massage alaturi de Radler la Marathon 2018.
Shiro Massage Home & Office alături de Radler are grijă de finaliștii marelui Marathon 2018.
Masajul are efecte extraordinare de recăpătare sau chiar creștere a randamentului sportiv.
Oferă-i corpului tău relaxarea de care are nevoie!
Ai o întrebare?
Ne-ar face multă plăcere să-ți vorbim.
Te gândești la următorul tău eveniment? Trimite-ne un mesaj!
Făcând clic pe buton, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre
Made on
Tilda