Masaj la domiciliu

Momente de respiro și relaxare
Completează formularul și primești un cadou
Dacă agitaţia zilnică te doboară și simți că ai nevoie, măcar din când în când, de niște momente de respiro și relaxare – masajul la domiciliu este salvarea ta! Probabil că știi deja despre efectele sale benefice multiple asupra sănătății fizice şi psihice.

DE CE SĂ ALEGI ANUME UN MASAJ LA DOMICILIU ÎN CHIȘINĂU?

Masaj la domiciliu

Masajul la domiciliu, indiferent care este acesta (masaj terapeutic general, masaj relaxant, masaj suedez, masaj anticelulitic acasă), vine ca o soluție perfectă pentru tine, dacă nu dispui de suficient timp pentru a te deplasa până la saloanele sau cabinetele specializate. Deoarece timpul înseamnă bani pentru fiecare dintre noi, ofertele de masaj acasă devin o oportunitate excelentă pentru a economisi timpul propriu.

Optând pentru acest serviciu, alegi să eviți stările de nervozitate, create de trafic, întârzierile și așteptările îndelungate la staţii, care te împiedică să profiți din plin de efectele terapeutice ale masajului profesional acasă.

Un mare avantaj, care nu poate fi trecut cu vederea, este și faptul că terapeuţii sunt dispuși să se adapteze programului tău, indiferent de cât de flexibil sau inflexibil este acesta.

Serviciul se bucură de o mare popularitate și datorită faptului că poate fi utilizat inclusiv de mamele cu copii mici, care, practic, nu pot evada din rutina zilnică nici pentru cel puţin 2 ore, cât durează ședința de masaj şi drumul.

Cu masajul la domiciliu nu mai trebuie să pierzi timp ca să te aranjezi pentru a ieşi din casă sau (culmea!) să-ţi iroseşti timpul preţios, așteptând mai mult decât ai planificat, din cauza persoanelor care întârzie la ședințele de masaj! Acum maseurul vine la ușa ta, la ora stabilită, și e gata de ședință în câteva clipe!
CE ELEMENTE UNICE ADUCE SHIRO MASSAGE PE PIAȚA DIN MOLDOVA?

Shiro Massage este primul serviciu de masaj mobil din Moldova.

Profesionalism şi măiestrie, garantate inclusiv de protocoale stricte de lucru, preț corect și abordare excelentă. Toți maseurii Shiro Massage sunt calificați și dețin o experiență vastă de muncă.

Ședințele de masaj cu Shiro Massage sunt cu atât mai benefice, cu cât îți oferă posibilitatea să te distinzi în atmosfera intimă şi confortabilă a casei tale, într-un spațiu familial şi privat prietenos şi odihnitor.

SERVICIILE DIVIZIEI HOME

Programează masaj la domiciliu din doar 3 pași

Contactează-ne
Alege data, ora, locația
În maxim 2 ore vom fi la ușa casei tale.
Rezervează la telefon
+373 62 196 888

Contactează-ne!

Ai nevoie de mai multă informație?
Lasă contactele și noi vom lua legătura cu tine,
sau sună-ne la numărul de telefon: 062 196 888.
Făcând clic pe buton, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre
Made on
Tilda