Masaj Cuplu

Această terapie vă oferă timp de calitate în doi, răsfăț, relaxare și în plus -
o stare de bine fizică și psihică
Comandă un apel și în scurt timp, îți telefonăm să-ți facem o programare!
Această terapie vă oferă timp de calitate în doi, răsfăț, relaxare și în plus - o stare de bine fizică și psihică, pentru că sunteţi împreună, alături de persoana iubită, şi la bine şi la greu - exact aşa cum aţi jurat în faţa celor de la Starea Civilă sau la biserică.

Pachetul special de masaj în cuplu vă aduce o experienţă inedită, pentru că puteţi beneficia de orice tip de masaj la alegere: masaj terapeutic, masaj de relaxare sau masaj suedez. Orice veţi alege, veţi trăi împreună o experienţă deosebită marca Shiro Massage, care vă aduce acasă cele mai potrivite proceduri pentru întremarea şi regenerarea organismului D-voastră, într-un mediu relaxant şi intim al propriei locuinţe. Fiţi siguri! Această şedinţă de masaj în doi nu doar vă va umple de energie sau vă va relaxa, dar va fortifica relaţia dintre voi şi vă veţi simţi cu adevărat un cuplu special, pentru că veţi simţi că sunteţi alături nu doar în momente dificile şi stresante, dar şi în cele de bucurie şi pline de emoţii pozitive. Este ceva cu totul şi cu totul special…

Descoperă bucuria masajului în cuplu, chiar la tine acasă
La ce să te aștepți?
Masajul în cuplu de la specialişti tineri în arta masajulului de la Shiro Massage vă va încânta simţurile şi va face să vă simţiţi ca în paradis. Senzaţiile unice, oferite de această experienţă exotică, inspirată din masajul asiatic, vor fi amplificare de aromele uleiurilor speciale, pentru o atmosferă idilică, care-i va arăta persoanei dragi cât de mult contează, oferindu-i această surpriză memorabiliă. Odată începută, această experienţă vă va face să vă simţiţi din ce în ce mai relaxaţi, iar la finalul şedinţei veţi avea senzaţia că aţi renăscut.
Rezervează la telefon
+373 62 196 888
Primește sau Dăruiește!
Prețul include deplasarea, masa de masaj, ulei, muzică ambientală și un masaj profesional.
60 MIN
800 MDL
Cu Shiro Massage, să oferi sănătate celor dragi este foarte simplu.
Introdu datele de contact
Alege suma voucher-ului

Ești gata de relaxare?

Alege data și timpul convenabil ție!
Alege masajul potrivit pentru tine!
Masaj General
Masaj Suedez
Masaj Anticelulitic
Cellulite Killer
Masaj Cuplu
Masaj la Oficiu
Masaj Prenatal
Masaj Facial
Masaj Tălpi
Masaj de Relaxare

Ai o întrebare?

Ne-ar face multă plăcere să-ți vorbim!
Lasă datele de contact și în scurt timp vom reveni cu un apel!
Făcând clic pe buton, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre
Made on
Tilda