Masaj de Relaxare

Crying out for some quality 'me' time? Shiro Massage treatments are filled with massage techniques to give you exactly what you need.
Comandă un apel și în scurt timp, îți telefonăm să-ți facem o programare!
Lucrezi tot mai mult și te simți tot mai lipsit de vlagă? Obosești prea repede, nu ai energie și nu reușești să duci la bun sfârșit nici jumătate din ce ți-ai propus?

Dacă este vorba despre tine şi te simţi la limită de ceva timp, atunci este evident că ai nevoie de un curs de masaj de relaxare.

Acesta este o necesitate, atunci când te simţi extenuat şi încordat, şi fizic, şi moral, după o perioadă îndelungată de muncă, fără odihna binemeritată. Masajul de relaxare are scopul să te ajute să scapi de stres și să-ți aducă o stare de bine. În același timp, poate elimina anumite dureri și reda energia şi vigoarea de altă dată, de care ai mare nevoie. Este recomandat persoanelor de toate vârstele, mai ales celor cu un ritm de viață mai alert.

  • Te ajută să scapi de stres și îmbunătățește circulația sângelui – ceea ce contribuie la activizarea funcţiei cerebrale şi a gândirii creative.
  • Masajul de relaxare ameliorează calitatea somnului (te ajută să scapi de insomnii) și te protejează de anxietate și depresie.
  • Stimulează și îmbunătățește vigilența şi concentrarea datorită activizării circulației sanguine și limfatice. Corpul este ajutat să elimine mai uşor toxinele.
  • Relaxează mușchii încordați și atenuează contracțiile musculare.
  • Fortifică sistemul imunitar.
  • Menține elasticitatea pielii. Masajul de relaxare este, de asemenea, benefic şi pentru menţinerea frumuseții tale și ajută la remodelare corporală.
  • Contribuie la sănătatea coloanei și la o poziţie corectă a corpului, ce este foarte important pentru cei care petrec majoritatea timpului la birou, în faţa calculatorului.
  • Favorizează creşterea părului şi îmbunătăţeşte aspectul podoabei capilare. Masajul scalpului stimulează circulația sângelui şi duce la însănătoşirea şi fortificarea părului.
Acest tip de masaj are numeroase beneficii:
Specialiștii noștri recomandă masajul de relaxare și femeilor însărcinate. Ele vor beneficia de relaxarea mușchilor picioarelor, odată cu eliminarea retenţiei de lichide, care le creează o stare de disconfort în timpul sarcinii. Masajul va contribui și la prevenirea vergeturilor.

Rezervează la telefon
+373 62 196 888
Masaj de relaxare
Primește sau Dăruiește!
Prețul include deplasarea, masa de masaj, ulei, muzică ambientală și un masaj profesional.
400 MDL / 60 MIN
Cu Shiro Massage, să oferi sănătate celor dragi este foarte simplu.
Introdu datele de contact
Alege suma

Ești gata de relaxare?

Alege data și timpul convenabil ție!
Alege masajul potrivit pentru tine!
Masaj General
Masaj Suedez
Masaj Anticelulitic
Cellulite Killer
Masaj Cuplu
Masaj la Oficiu
Masaj Prenatal
Masaj Facial
Masaj Tălpi
Masaj de Relaxare

Ai o întrebare?

Ne-ar face multă plăcere să-ți vorbim!
Lasă datele de contact și în scurt timp vom reveni cu un apel!
Făcând clic pe buton, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre
Made on
Tilda