Masaj Prenatal

Congratulations, mama! This treatment is designed to support you, and your body during this physically and mentally challenging period.
Comandă un apel și în scurt timp, îți telefonăm să-ți facem o programare!
Corpul viitoarei mămici suferă diferite modificări în perioada sarcinii, masajul prenatal fiind cel mai util tip de masaj de relaxare în această frumoasă perioadă din viaţa oricărei femei. Iar cel mai important este faptul, că această terapie are efecte benefice nu doar pentru viitoarea mamă, dar şi pentru bebeluşul din burta ei. Pentru că micuţul simte atunci când eşti relaxată şi fericită, legătura dintre mamă şi viitorul copil fiind una organică. Bebeluşul primeşte mai mult oxigen şi mai multe substanţe nutritive, devine mai liniştit, mai calm şi mai în siguranţă.
Masajul prenatal este benefic în cazul insomniilor şi a durerilor de spate sau picioare, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi elimină retenţia de apă, eliberează tensiunea acumulată în diverse zone ale corpului, mai solicitate în timpul sarcinii (şolduri, mijloc, glezne). Acesta reduce durerile musculare, provocate de mişcările tot mai limitate. Deoarece relaxează muşchii şi previne contracţile musculare, masajul prenatal este recomandat cu încredere femeilor gravide, mai ales în a doua jumătate a sarcinii, când bebeluşul, practic, simte pe pielea proprie efectele acestei terapii. Şi asta - pentru că relaxarea musculară instalată în timpul şi după şedinţa de masaj destinde şi bebeluşul din burta mamei.

Beneficiile masajului prenatal
La ce să te aștepți?
Masajul practicat cu regularitate în timpul sarcinii, în cazul în care nu există contraindicaţii, previne apariţia vergeturilor şi asigură elasticitatea pielii, reduce ţesutul adipos, la remodelare corporală şi la menţinerea siluetei şi formelor corpului de până la sarcină. La fel poate beneficia de această terapie magică şi proaspăta mămică, care este invitată şi la şedinţe de masaj postnatal, pentru a scăpa de oboseală şi a evada un pic din rutină.
Rezervează la telefon
+373 62 196 888
Primește sau Dăruiește!
Prețul include deplasarea, masa de masaj, ulei, muzică ambientală și un masaj profesional.
60 MIN
400 MDL
Cu Shiro Massage, să oferi sănătate celor dragi este foarte simplu.
Introdu datele de contact
Alege suma voucher-ului

Ești gata de relaxare?

Alege data și timpul convenabil ție!
Alege masajul potrivit pentru tine!
Masaj General
Masaj Suedez
Masaj Anticelulitic
Cellulite Killer
Masaj Cuplu
Masaj la Oficiu
Masaj Prenatal
Masaj Facial
Masaj Tălpi
Masaj de Relaxare

Ai o întrebare?

Ne-ar face multă plăcere să-ți vorbim!
Lasă datele de contact și în scurt timp vom reveni cu un apel!
Făcând clic pe buton, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre
Made on
Tilda