Masaj Suedez

Masajul suedez, sau clasic, este o experienţă plăcută, relaxantă şi odihnitoare!
Comandă un apel și în scurt timp, îți telefonăm să-ți facem o programare!
Masajul suedez, sau clasic, este o experienţă plăcută, relaxantă şi odihnitoare! Acest tip de masaj îşi are originile încă în Orientul antic, când era practicat la iniţiativa celor mai importanţi medici şi cercetători ai naturii umane din acele timpuri. Chiar dacă a apărut relativ târziu în Europa, masajul suedez sau masajul clasic european a avut chiar de la început o componentă ştiinţifică predominantă. El a fost numit suedez datorită fondatorului său, terapeutului Per Henrik Link din Suedia, care suferea de artrită reumatoidă, insomnii şi anxietate. El a încercat să găsească o metodă de ameliorare a durerilor pe care le suporta şi a creat, initial, pentru el însuşi un sistem de masaj şi mişcări uşoare de gimnastică, scăpând astfel de suferinţă. Metoda a devenit din ce în ce mai populară! Numeroşi pacienţi se tratau sau îşi ameliorau diverse afecţiuni, cu ajutorul terapiilor sale. Cu timpul, lumea medicală a acceptat masajul ca formă de terapie. Astfel, masajul suedez sau clasic a fost bine primit în Statele Unite, unde s-au creat adevărate şcoli de masaj şi gimnastică recuperatorie, toate creând condiţii pentru o atmosferă liniştită.
La ce ajută masajul suedez?
Acesta constă dintr-o prelucrare metodică a musculaturii corpului în scop fiziologic sau curativ profilactic. Tehnicile de masaj clasic suedez au efecte deosebit de benefice asupra sănătăţii, condiţiei fizice şi aspectului general al corpului pacienţilor de orice vârstă. Unii iubesc masajul doar pentru efectul instant de relaxare pe care îl creează un masaj relaxant, însă dincolo de o porţie de răsfăţ, este vorba despre o terapie cu multe beneficii pentru sănătate!
Pentru cine este recomandat acest tip de masaj?
Masajul ajută la păstrarea regimului natural al funcţionării muşchilor, ca să nu ne confruntăm cu diverse dereglări musculare. La fel, este stimulată circulaţia sangvină periferică şi a organelor. Astfel, o circulaţie optimă a sângelui este crucială pentru a fi sănătoşi.
Stimulează sistemul muscular şi cel cardiovascular
Este îmbunătăţită poziţia coloanei
Odată ce muşchii vor fi relaxaţi, vei obţine o postură perfectă. Altfel riscăm să dezechilibrăm toate sistemele organismului. De exemplu, umerii încovoiaţi afectează funcţionarea plămânilor.
Echilibrează sistemul hormonal
Prin eliminarea efectelor negative ale adrenalinei, masajul poate echilibra întregul sistem hormonal. În timpul relaxării se reproduc endorfinele, care ne aduc o stare de bine de neignorat. Totodată, se eliberează şi oxitocina, care ne oferă sentimental de protecţie şi dragoste.
Rezervează la telefon
+373 62 196 888
Masajul Facial este un mod de a te destinde și a obţine o stare de bine
Primește sau Dăruiește!
Prețul include deplasarea, masa de masaj, ulei, muzică ambientală și un masaj profesional.
60 MIN
400 MDL
Cu Shiro Massage, să oferi sănătate celor dragi este foarte simplu.
Introdu datele de contact
Alege suma
It's totally free

Ești gata de relaxare?

Alege data și timpul convenabil ție!
Alege masajul potrivit pentru tine!
Masaj General
Masaj Suedez
Masaj Anticelulitic
Cellulite Killer
Masaj Cuplu
Masaj la Oficiu
Masaj Prenatal
Masaj Facial
Masaj Tălpi
Masaj de Relaxare

Ai o întrebare?

Ne-ar face multă plăcere să-ți vorbim!
Lasă datele de contact și în scurt timp vom reveni cu un apel!
Făcând clic pe buton, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre
Made on
Tilda