Masaj la oficiu

Cadou pentru angajații Dvs.!
Noile servicii Shiro Massage „în scaun" direct la birou pentru diferite grupuri de angajaţi este un concept nou pe piaţa din Moldova. Aceste servicii de masaj profesional în Chişinău sunt dedicate companiilor, agenţilor economici şi întreprinzătorilor, care au înțeles că progresul lor se datorează angajaților şi managerilor, a căror sănătate, motivatie și fidelitate nu sunt unele de ordin strict financiar. Susținerea personală și profesională a acestora, inclusiv a sănătăţii fizice şi psihice, le oferă un sentiment de apartenență la comunitatea organizațională din care fac parte și îi ajută să fie chiar ei promotorii stării de bine în companie. Mai mult, aceste programe well-being pot fi parte a unor proiecte de responsabilizare socială a companiilor, care i-au amploare în ultimii ani în întreaga lume.

Aceste programe Shiro Massage sunt o alternativă viabilă la rutina și stresul de zi cu zi, menită să dezvolte un spirit sănătos şi un climat benefic de muncă în colectiv, din contul timpului liber al angajaţilor, a unei pauze de cafea sau ţigară.

Muncind la birou, stăm aşezaţi la masă în medie 9 ore pe zi. La fel suntem așezați chiar când mergem sau ne întoarcem de la birou cu maşina personală sau transportul public. Acest stil de viață sedentar ne afectează foarte mult atât sănătatea, cât și calitatea muncii pe care o facem.

Problemele pe care le comportă modul de viaţă sedentar sunt bine cunoscute, iar starea fizică nu este singura care suferă în aceaste condiții. Starea de spirit, stresul şi munca contra cronometru își pun încet, dar sigur, amprenta asupra sănătății noastre. Un angajat supus acestor stări se transformă deseori într-un robot şi devine mai puţin eficient, iar performanţele lui sunt tot mai modeste.

Ce-i de făcut în asemenea situaţii?

Shiro Massage a găsit soluția, oferind un serviciu de masaj la birou foarte apreciat în întreaga lume.
Masajul la birou profesional, efectuat de operatori certificați pe scaune ergonomice speciale, este o tehnică menită să rezolve problemele care apar atunci când petrecem prea mult timp așezați. În timpul unei pause de masaj angajații îşi regenerează puterile şi işi regăsesc confortul.Masaj la Oficiu

CUM DECURGE MASAJUL LA OFICIU?
rezultatul este starea de bine şi de revigorare a organismului
operatori autorizați Shiro Massage vin cu toate cele necesare direct la companie
20 de minute este timpul rezervat unei persoane și suficient pentru o relaxare la birou
nu este nevoie ca angajaţii să-și scoată haina
zonele prelucrate de maseur: umeri, brațe, spate, gât
Masajul la birou este binevenit atât pentru angajați, cât și pentru companie.
  • Ameliorează starea fizică şi psihică ale angajaților
  • Reduce stresul
  • Crește productivitatea
  • Restabileşte echilibrul moral
  • Dezvoltă loialitatea
  • Creşte performanţele
Serviciul de masaj la birou marca Shiro Massage oferă posibilitatea de a ieși din tipare și a crea o atmosferă mai distinsă și relaxată pentru participanţi. Iar misiunea noastră este să asigurăm o abordare profesională de o înaltă ţinută morală, prin folosirea celor mai noi mecanisme de păstrare a sănătății angajaților, care se reflectă în mod direct în performanța și nivelul lor de implicare profesională şi socială.

Masaj la birou
150 MDL / 20 MIN
Rezervează la telefon
+373 62 196 888
CLIENȚII NOȘTRI

Contactează-ne!

Sunați-ne la numărul 062196888 sau lăsați-ne datele de contact,
iar noi vom avea grijă de sănătatea angajaților Dvs.
Făcând clic pe buton, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile noastre
Made on
Tilda